Madárodú kihelyezés

5.200 Ft

Legyél madárbarát! Segíts az énekes madaraknak otthont teremteni!

Folyamatosan szervezünk odúkihelyezéseket különböző helyszíneken. Egy vagy több odú kihelyezésének megvásárlásával hozzájárulhatsz, hogy növekedjen az adott területen a kistestű madarak száma, akik így ideális költőhelyet találhatnak maguknak.

Madárodúdat rendszeresen figyeljük, hogy költöztek-e bele madarak, évente karbantartjuk. Az első éves odúfigyelés és a karbantartás díját az ár tartalmazza.

A második évtől az odúfigyelés és a karbantartás éves díja: 1.500 Ft

A madárodúd kihelyezéséről fényképet és emléklapot kapsz e-mailben!

 

 

 

Készleten

Kategória:

Leírás

Odúk, amelyeket kihelyezünk: A,B,C típusú. Mindhárom megfelel a Magyar Madártani Egyesület ajánlásainak. A fémtetős kialakítás miatt az időjárás viszontagságainak is jobban ellenáll a madárodú.

Az emberi tevékenység, a klímaváltozás miatt folyamatosan szűkül az énekes madaraink természetes élőhelye, egyre kevesebb lehetséges otthont találnak maguknak odúköltő madaraink. Fészkelésüket, szaporodásukat mesterséges odúk kihelyezésével segítheted. Létszámuk növelése az emberek számára is hasznos, hiszen számos kártevőt, szúnyogot pusztítanak el.

A kiválasztott területen – melyet veled is egyeztetünk – élő madárállomány előzetes felmérésével választjuk ki a kihelyezendő madárodú típusát.

Legyél Te is egyike azoknak, akiknek köszönhetően újra növekedhet a környezetünkben élő énekes madarak állománya!

 

 

 

>