Rólunk

Nézd meg, kik vettek már tőlünk Babafát, mit mondanak rólunk az ügyfeleink, s melyek azok a cégek, akikkel a hasonló környezettudatos értékrendünk miatt örömmel dolgozunk együtt.

Ők már ültettek Babafát

Fotózd le a babafádat, mutasd meg nekünk új helyét!
Legyél Te is a Babafa család tagja!

S. Lilla

Bakonynána

Adelina

Kótaj

S. Lilla

Bakonynána

Ő. Evelin

Demecser

F. Nóra

Szolnok

Sz. Tünde

Péteri

F. Máté

Szolnok

faultetes

B. Mia

Budapest

A Babafa egy különlegesen kedves ajándék gyermekünknek, mégpedig azért, mert vele együtt cseperedik, fejlődik és éke lesz a kertünknek. Nem csicsás, nem hivalkodó, mégis egyedi és szeretetteljes. Az élet jelképe. A FA.

M. Arabella

Köszönjük a Babafákat, nagyon szépek. A csomagolásra nagyon figyelmesek. A hasznos utasítások nagyon jól jöttek az ültetésről. Várjuk, hogy a fák kislányainkkal együtt szép, nagyra nőjjenek. Szuper, életre szóló ajándék.

S. Lilla

Tavaly egy facebook hirdetésként jött velem szembe a Babafa oldala. Épp nem volt időm elolvasni, hogy Kik-Mik-Kicsodák, viszont biztos voltam benne, hogy bármit is csinálnak, csatlakozom hozzájuk. Az őszi volt az első faültetés amikor a Kislányomnak és az Unokaöcsémnek is ültettek Anikóék egy-egy korai juhart, amiről kaptunk képeket, koordinátákat is. A tavaszihoz is csatlakozni fogunk, ezzel egy kis öko-hagyományt teremtve maguknak és a kicsiknek 🙂

 

B. Evelin

Partnereink

Büszkék vagyunk  partnereinkre, akikkel együtt dolgozunk, mert ők is azok a környezettudatos, támogató gondolkozást követik, amit mi is.

Seed BonBon

JÖN Alapítvány

Babamamatudakozó

Magnet Bank

JÖN Alapítvány

JÖN Alapítvány

Magyar Bölcsődék Egyesülete

A TE fotóstúdiód

Kapcsolat

Ha kérdésed van, rendelnél, de nem tudod, hogyan, vagy van egy jó témaötleted, írj nekünk bátran. Ezt megteheted az alábbi űrlapon keresztül is

7 + 6 =