I T T  A  T A V A S Z! – fotópályázat

A ZÖLD mÉRTÉK csomagolásmentes bolt, a Babafa és a Húshagyók Vegetáriánus Konyha közös játéka.

Tavasszal ünneplőbe öltözik, virágba borul a természet. A pályázatra olyan fényképeket várunk, amelyek visszatükrözik az újjáéledő természet ezernyi színét és változatos formáit. Pályázónként maximum 5 darab SAJÁT készítésű fotó küldhető be.

A fotókat e-mailben a [email protected] címre 2021. április 2. éjfélig várjuk. Kérjük feltüntetni: pályázó neve, e-mail címe, fotó címe, fotó készítésének helye.

Gyermekek és felnőttek pályázatait is várjuk.

FOTÓK ELBÍRÁLÁSA:

A zsűri tagjai: Klément Hajnalka, a Húshagyók Vegetáriánus Konyha alapítója, Csathónè Borics Kata, a ZÖLD mÉRTÉK csomagolásmentes bolt tulajdonosa, Fekete Anikó, a Babafa alapítója.

Három fotót díjaz a zsűri, ezek mellett lesz egy KÖZÖNSÉGDÍJ is, amelyet a legtöbb lájkot gyűjtő pályázó kap.

DÍJAK: 1. helyezett: 15 ezer Ft. értékű ajándékutalvány

  1. helyezett: 10 ezer Ft. értékű ajándékutalvány
  2. helyezett: 5 ezer Ft. értékű ajándékutalvány

KÖZÖNSÉGDÍJ: 1 db Babafa

KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS: 2021. április 5. (hétfő) 8 óra és 2021. április 9. (péntek) 18 óra között. A közönségdíjat a Babafa oldalán megosztott mappában lévő fotók közül a legtöbb lájkot gyűjtő pályázó kapja.

Fontos: kizárólag az albumban megjelenő fotókra érkező lájk számít, a megosztásoknál lévőket az egyes profilok biztonsági beállításai miatt nem tudjuk figyelembe venni.

EREDMÉNYHIRDETÉS: 2021. április 12. 20 óra a Babafa Facebook oldalán

NEM FELTÉTEL, nem kérjük, hogy LIKE-old, kövesd, a Babafa, a ZÖLD mÉRTÉK, a Húshagyók Vegetáriánus Konyha oldalakat, vagy megoszd a pályázatot, de köszönjük, ha mégis így döntesz, ezzel is támogatva minket.

A részletes játékszabályzatot kérjük, mindenképpen olvasd el a Babafa oldalán! https://www.babafa.hu/fotopalyazat-jatekszabaly/?fbclid=IwAR3DOihedIoib1-YA5CbG2j6kaFKY5QCQoJ-goqLCa4vFKCQcnBQfyANCaU