Black Friday napok akcióból hátralévő idő

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Te is az idő szorításában élsz?

Néha szeretnénk megállítani a pillanatot. Szeretnénk örökkévalóvá tenni a fontos és emlékezetes dolgokat, hogy később megoszthassuk másokkal is. Gyermekeinkkel, unokáinkkal. A „használd és dobd el” világában egyre jobban vágyunk mindarra, ami tartós és értékes, amelyek igazi nyomot hagynak életünkben.

A mai gyerekek már ritkán nézegetnek papírfotókat, emléktárgyakat. Sok, számunkra fontos emlék a családról csupán virtuálisan létezik: felhőben, pendrive-on, winchesteren. Mintha nem is lennének igazán, ugye? Így a család története, a múlt emlékei lassan ködbe vésznek. Ami viszont kézbe vehető, akár 50 év múlva is, az visszarepít a múltba, megfakult emlékeket tesz újra színessé, érzelmeket közvetít.

Talán éppen ezért egyre nagyobb az igény arra, ami örök értékeket hordoz, ami generációk egymásutánjának is örömöt szerezhet, ami elgondolkodtató és felemelő.

Kapcsold össze a múltat és a jövőt a jelenben!

Üzenet a múltból, üzenet a jövőnek. Életre szóló élménnyel teheted még emlékezetesebbé az igazán fontos eseményeket, ha időkapszulát ajándékozol.

Gyűjtsd össze gyermeked első éveinek legkedvesebb tárgyait, rajzokat, kedves emlékeket, a legkedvesebb fényképet stb. és rejtsd el a Babafa Időkapszulában. Írj mellé néhány sort, fogalmazd meg érzéseid, és bontsátok fel együtt gyermeked 18. születésnapján!

Unokád született? Egyszer ő is felnőtt lesz! Ki tudja, mit hoz az élet: akár vele leszel ekkor, akár nem, ha most összeállítasz neki egy Babafa Időkapszulát, csodálatos élménnyel ajándékozod meg, amikor évekkel később kibontja a Nagyitól kapott Időkapszulát.

Esküvőre készültök? Rejts bele egy szép esküvői fotót, a meghívót, barátok üdvözlő kártyáit, magadnak és egymásnak tett fogadalmatokat. Vegyétek elő az 5. házassági évfordulótokon! Éljétek át újra életetek legszebb pillanatait!

Üzenj jövőbeli énednek! Írd le, milyenné szeretnél válni, álmodd meg a jövődet!  Rejtsd mellé azokat a tárgyakat, amelyek valami miatt komoly érzelmi értékkel bírnak számodra! Nyisd fel a Babafa Időkapszulát mondjuk 10 év múlva, találkozz egykori önmagaddal!

Üzeneted biztonságban van!

Talán már régóta tervezed, hogy üzensz a jövőnek, de nem találtál igazán méltó, alkalmas eszközt a tárolásra. A Babafa Időkapszulája megkönnyíti a dolgod.

Garantálja, hogy az időkapszulába rejtett tárgyak és üzenetek, bármikor is nyisd fel, sértetlenül, változatlan állapotban kerülnek elő.

A Babafa Időkapszula kiváló minőségű acélból készül, nem szennyezi semmilyen módon a környezetet, ugyanakkor időtálló.

Szabadjára engedheted a kreativitásod, ugyanis az időkapszulában bőven van hely különböző méretű emléktárgyaknak.

Értéket teremtünk!

Mindannyian voltunk gyerekek, izgatottan böngésztük sokszor szüleink, nagyszüleink régi tárgyait, emlékeit. Ilyenkor összekapcsolódtunk családunk múltjával.

Felnőve sem felejtettük el ezeket a csodálatos élményeket, ráadásul ma már gyermekeink is vannak.

Mi, a Babafa csapata fontosnak tartjuk saját családunkban is az összetartozás érzésének erősítését, a generációk közötti folytatólagos kapcsolat ápolását. Ha hiányzik is az életünkből a családi háttér biztonsága itt az idő, hogy ezt felismerjük és megteremtsük azt a légkört, amire mindig is vágytunk. különösen napjainkban, amikor a társadalom újra felismerte a család, mint egység jelentőségét, hiszen ez ad alapot, identitásérzést az életünkhöz.

Miért érdemes időkapszulát vásárolnod?

Csak a képzeleted szab határt!

Kinek szeretnél ajándékot adni?

Add egy szerettednek és gondold át, tervezd meg, hogy mi mindent rejtesz el majd a Babafa Időkapszulában!

Mikor szeretnéd, ha felbontaná?

Az átadás időpontjáig őrizheted Te magad is, de rábízhatod a megajándékozottra is, azzal a kéréssel, hogy mikor nyissa fel.

Izgalmasabbra vágysz?

Tűzzetek egy pontos dátumot, amikor kinyítjátok a kapszulát és aznap csak nosztalgiázzatok!

Mennyibe kerül egy Babafa Időkapszula és mit kapsz a csomagba?

Ha örök emléket szeretnél, olyasmit, ami tartósan megmarad a szeretteidnek, utódaidnak, akkor remek választás a Babafa időkapszula.

Black Friday napok akcióból hátralévő idő

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Bónuszokat is kapsz az időkapszulához!

Minden vásárlás mellé járnak a következő bónuszok.

#1 Bónusz

Elültetünk egy Babafát a következő szezonban vásárlásod után. Erről emailen fotót és emléklapot fogsz kapni!

#2 Bónusz

E-mailben tippeket küldünk időkapszulába helyezendő tárgyakról, melyekhez egyedi kedvezményeket is küldünk.

Mit kell tenned? Egyszerű!

Csupán 3 egyszerű lépés és máris a tiéd lehet a csodálatos időkapszula

Kattints a gombra és tegyél a kosárba egy vagy több időkapszulát!

Add meg az adataidat a pénztárnál és rendeld meg az időkapszulát!

Már el is kezdheted tervezgetni, mit rejtesz majd a hamarosan megérkező Időkapszulába! A futár nemsokára érkezik!

Válaszd a Babafa Időkapszulát, és üzenj a jövőbe!