A faültetés a felelősen gondolkodó cég válasza a környezetterhelés csökkentésére!

A társadalmi felelősségvállalás napjainkban már nem mellőzhető egy felelősen gondolkodó cég esetében, ahol tudják, hogy cégük üzenetei a társadalom széles rétegeihez jutnak el és formálják emberek sokaságának gondolkodását. Persze nem mindegy, milyen üzenetet tűz zászlójára vállalatuk!

Legyen a cége környezettudatos!

A cégek felelősségvállalása környezetünk védelme iránt fontosabb, mint valaha!

Egyre több cég vállal felelősséget!

Magyarországon is egyre több cég ismeri fel, hogy felelőssége van a fenntarthatóság területén és cselekednie kell ökológiai lábnyomának csökkentése érdekében. Napjainkban az egyik legmeghatározóbb trendet a márkák felelős gondolkodása jelenti. Ez egyrészt egy pozitív üzenet a társadalom, illetve saját munkatársaik felé, másrészt valódi lépés a klímaváltozás lassításáért.

Miért fontos ez az Ön cégének?

Mert egy 10 éves fa egy év alatt mintegy 25 kg szén-dioxidot semlegesít, ráadásul egyetlen kifejlett lombos fa annyi oxigént termel egy ciklusban, mint amennyit 10 felnőtt egy év alatt belélegez.

Minél több fát ültetnek el a társadalmi felelősségvállalás jegyében, annál többet tesznek az emberekért és a fenntarthatóságért. Emellett a céges faültetések erősítik a közösségek, a munkatársak kötődését a vállalathoz, hiszen érzik azt, hogy munkáltatójuk a profit mellett Földünk jövőjét, így munkatársaik gyermekeinek jövőjét is fontosnak tartja.

Ez a remek csapatépítő program az egyik legzöldebb formája a közösségük építésének!

A cége számára is eljött az idő!

Szeretne tenni cégével azért, hogy utódainkra élhető bolygót hagyjunk? Mindenkinek, így az ön cégének is van felelőssége ebben! Ne várjon másokra, cselekedjen most és válljon felelős céggé!

A faültetésünk hazai erdészetben fog megtörténni a téli ültetési szezonban. Célunk, hogy segítsük a meglévő erdő regenerálódását, az erdő ökoszisztémájának javítását.

Az elültetett – jelenleg fél méteres – facsemeték néhány év múlva igazi erdőélményt nyújtanak, ráadásul látogathatók, így akár egy hangulatos családi pikniknek is remek helyszínei lehetnek.

Megvásárolt Babafái helye a weboldalunkon és a Facebook oldalunkon megtalálható térképen is fel lesz tüntetve, a vásárlásról postai úton újrahasznosított papírból készülő Babafa Emléklapot küldünk cégének!

Bízza ránk a munkát!

A faültetéssel ártani is lehet, ha nem hozzáértő módon végzik. Ezért a BABAFA erdészeti szakemberek bevonásával, szakmai felügyelet mellett szervezi a fatelepítéseket.

Vállaljuk a céges faültetések komplett lebonyolítását a szervezéstől a kivitelezésig! Biztosítjuk az ültetésen rész vevő munkatársaik számára a szükséges eszközöket, a helynek megfelelő fák kiválasztását, helyszínre szállítását.

Mi a feladata?

Cégüknek nem kell mást tenni, mint meghozni a döntést, kijelölni a faültetés helyét és meghatározni az ültetendő fák számát és az ültetés időpontját. A többit elvégzi a BABAFA csapata! A csapatépítő faültetésről fotókat készítünk, az eseményről beszámolunk honlapunkon és facebook profilunkon, mindez ingyen reklámot jelent cégüknek.

Mit nyerhet cége a faültetéssel?

A közösségi faültetés jóval több egy nagyszerű, a munkatársak elkötelezettségét növelő eseménynél:

valódi cselekvés, hogy csökkentsék cégük karbonlábnyomát és tegyenek a fenntartható fejlődésért!

Tartozzon az Ön cége is a felelősen gondolkodó vállalatok közé, erősítse pozícióját, pozitív társadalmi megítélését céges faültetéssel a BABAFA együttműködésével!

Mit kell tennie?

Csupán 3 egyszerű lépésből áll az ajánlatkérés

Adja meg az adatait!

Válasszon az elképzelések közül!

Küldje el az ajánlatkérést!

 

Az ajánlatkérés beérkezése után néhány napon belül telefonon egyeztetjük Önnel a részleteket.

Kérjen ajánlatot!

 

Az ajánlatkérést 3 egyszerű lépésben elküldheti

3 + 9 =